thaise kok gezocht

  • van de ven

    We zijn op zoek naar een thaise kok voor een nog te openen restaurant in almere.

    Ervaring vereist.Reactie's naar bovenstaand email of bel me even op 0655701297.

  • dingo

    hoi,

    Wij hebben net een nieuwe Kok uit Thailand gehaald. Het is en Thai, Lanna en Isaan kok, een van grote klasse. Het ligt niet zo voor de hand dat je in Nederland een goede Thaise kok vindt.Wij hebben in 8 jaar tijd zeker 20 verschillende Thaise mensen geprobeerd die allemaal met veel goede moed beginnen. We hebben er hier nog eentje van over. Totaal hebben we drie Thaise koks in de keuken en een leerling. Vaak denken de Thaise mensen als ze goed kunnen koken dat ze ook in een keuken kunnen werken als kok. Het hangt er natuurlijk van af hoe druk het is maar men onderschat het werk altijd. Men heeft zelfs geen idee wat een kok behoort te kunnen. Vaak zijn ze te langzaam of kunnen ze niet stress bestendig, een must voor een kok. Zo zijn er nog veel meer dingen te noemen.

    Het beste is om er een te halen uit Thailand. Je moet je dan wel exact aan de regels houden vanders krijg je geen werkvergunning. Dan is er natuurlijk altijd nog en risico, heimee bijvoorbeeld enz. enz. Maar vaak gaat dit ook goed. Het salaris maakt veel goed voor deze mensen.

    Het is wel een heel gedoe maar uiteindelijk ben je veel beter af met een echte kok die ook daadwerkelijk een topkok in Thailand is. Dit blijft echter het moelijkste onder controle te houden voor een Thais restaurant.

    In ieder geval succes met je nieuwe zaak en vooral ook met het vinden van de juiste persoon die je nodig hebt.

    cheers

    Dingo

  • TonPattaya

    Hoe zit dat met het salaris Dingo voetballers krijgen alleen een vergunning als ze minimaal 350.000 euries bruto verdienen geld dat ook voor koks? ik begrijp wel dat zei dit nooit kunnen verdienen maar ik bedoel zijn er speciale eisen

    Ton

  • R. kaewkoi

    Beste Meneer/Mevrow

    Ik ben Ae kom uit Thailand maar nu ik woon in Breda,

    Ik kan Thais kok en Isaan ook. I heb gewerk in een Thai resterant in Bangkok.

    Groeten van,

    Ae

  • Pornshita

    Beste Meneer/ Mevrouw

    Ik ben Pornshita Sora, ik kom uit Thailand en nu woon ik in Rotterdam.

    En ik ben op zoek naar een baan als kok in een restaurant of eetcafé. Ik heb 8 jaar ervaring als Thaise kok in Bangkok. Alle soorten Thai food

    Contact

    E-mail: tiksora@hotmail.com

    Met vriendelijke groet

    Pornshita

  • K Winter

    Wij zoeken een ervaren thaise kok voor ons Thaise restaurant in Opeinde gelegen 40 km vanaf groningen.

    Voor belangstelling mag U bellen met 06-29086111 of een mail sturen naar info@thaiseten.nl

    Thai Alunggarn te Opeinde

  • bram

    hallo,

    ik heb een horeca ruimte in brielle, 150 m" op een verdieping er heeft in 25 jaar,  4 verschiilende restaurants in gezeten, maar staat nu leeg. Ik zoek iemand die eventueel met mijn hulp er een thais restaurtant zou willen beginnen, iets wat in brielle nog niet is.

    graag reactie s naar bramsign@gmail.com

    met vriendelijke groet

    bram maarseveen

  • Calvin

    Hallo thaise koks,

    We zijn op zoek naar een thaise kok in Noordwijk. We hebben een horeca ruimte aan een drukke winkelstraat waar veel mensen lopen, toeristen, passanten, strand wandelaars, etc. Ik zoek een thaise kok die met mij een thaise keuken kan aanbieden. Graag reageren per e-mail: info@cocosaigon.nl of bellen 06 511 86068 en vraag naar Calvin.

    Groeten,

    Calvin

  • Soufyan

    Beste lezer,

    Wij zijn op zoek naar een Thaise kok natuurlijk met de benodigde ervaring. Wij zijn gevestigd in Culemborg, het professioneel bereiden van wokgerechten en pokebowls is een must.

    neem contact op met 0648282833

  • tom

    Ik ben op zoek naar een Thaise kok in omgeving Mijdrecht.

    Iemand een tip?

    graag even bellen of appen

    Tom

    0620010372